طراحی سایت, نیازمندی های سایت

بهترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت

زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت

اگر قصد طراحی سایت دارید و به دنبال انتخاب مناسب‌ترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت هستید، باید بگوییم که انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی کار درستی نیست. به این دلیل که هر کدام از زبان‌های برنامه‌نویسی مزایا و معایب خاص خودشان را دارند؛ بنابراین انتخاب بهترین زبان بستگی به هدف شما دارد. برای این منظور پیشنهاد می‌کنیم که ابتدا با انواع زبان‌ برنامه نویسی برای طراحی وب  در این حوزه آشنا شوید تا بتوانید تصمیم‌گیری بهتری در این رابطه داشته باشید.

اگر شما هم می‌خواهید مقایسه‌ زبان‌ های برنامه نویسی را بدانید، خواندن این مقاله از ارس وب را به شما پیشنهاد می‌دهیم.

 

زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت

به صورت کلی هر وب سایت از دو قسمت سمت کاربر و یا Front-End و سمت سرور و یا همان Back-End تشکیل شده است. ظاهر وب سایت و هر چیزی که در صفحات وب می‌بینید، مربوط به سمت کاربر و یا کلاینت است. این قسمت از وب سایت با زبان ‌های برنامه ‌نویسی از جمله HTML، CSS، JavaScript و … طراحی می‌شود.

محاسبات، پردازش بر روی داده‌ها، خرید و فروش، ثبت نام، لاگین و … همگی در سمت سرور اتفاق می‌افتد و با زبان‌های برنامه نویسی مختلفی از جمله PHP، ASP.NET و … نوشته می‌شود. اگر شما هم قصد طراحی یک وب سایت را دارید و نمی‌دانید از کدام زبان برنامه‌نویسی برای طراحی و کدنویسی سمت سرور استفاده کنید، در ابتدا باید عوامل موثر در انتخاب یک زبان برنامه‌نویسی را در نظر داشته باشید.

از جمله مهم‌ترین عوامل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سادگی کاربرد و استفاده از آن زبان برنامه‌نویسی
  • قابلیت توسعه سریع زبان برنامه‌نویسی
  • مفید و کارآمد برای بازار کار
  • پشتیبانی خوب و عالی
  • امنیت بالا و سرعت اجرای مناسب
  • عدم وابستگی به سیستم‌عامل و پلت فرم خاص
  • بهینه بودن کدهای وب سایت برای موتورهای جستجو مانند گوگل

زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت انواع مختلفی دارد. از جمله آن می‌توان به PHP، ASP.NET، C#، Java، Ruby، Python و … اشاره کرد. در ادامه این مقاله سعی کردیم تا به معرفی هر زبان برنامه‌ نویسی و مزایا و معایب هر کدام را برای شما بازگو کنیم.

 

زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت

زبان برنامه‌نویسی Python از زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت

اگر شما هم جزو کسانی هستید که به زبان‌های متن‌باز و مفسری علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنیم که برای طراحی وب سایت از زبان پایتون استفاده کنید. هدف اصلی این زبان، ساده‌تر کردن برنامه‌نویسی است. همین موضوع باعث شده است تا این زبان طرفداران بسیار زیادی داشته باشد. این زبان به صورت شی‌گرا است و برای نوشتن وب سایت، برنامه‌ی دسکتاپ، برنامه‌های یادگیری ماشینی و تحلیل داده بسیار کاربرد دارد.

یکی از ویژگی‌های مثبت این زبان، ساختار ساده و منابع یادگیری بسیار زیاد آن است. از طرفی دیگر این زبان برنامه‌نویسی دارای کتابخانه‌های بسیار زیادی است. در نتیجه شما می‌توانید با تعداد خطوط کمتری، کدهای بسیار زیادی را پیاده‌سازی کنید. اگر پایگاه داده برنامه شما بسیار بزرگ است، نوشتن وب سایت با این زبان یک گزینه‌ی پیشنهادی بسیار مناسب است.

اما توجه به این نکته ضروری است که سرعت اجرای کد در این زبان، در مقایسه با سایر زبان‌ها از جمله جاوا کمی کندتر است. به این دلیل که این زبان برنامه‌نویسی به صورت مفسری است. پایتون جزو 10 زبان برتر دنیا به حساب می‌آید و برای کسب درآمد یک انتخاب مناسب از بین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت است.

 

زبان برنامه‌نویسی PHP

بسیاری از برنامه‌نویسان معتقد هستند که زبان PHP جزو یکی از بهترین زبان‌ برنامه ‌نویسی برای طراحی سایت است. این زبان ساختاری شبیه C دارد و همین موضوع باعث شده است تا از محبوبیت بسیار زیادی در بین برنامه‌نویسان برخوردار باشد. به طوری که بسیاری از وب‌سایت‌های معروف مانند فیسبوک و ویکی‌پدیا از این زبان برنامه‌نویسی برای طراحی سایت خود استفاده کردند.

از جمله ویژگی‌های خوب این زبان می‌توان به سرعت بالای اجرای کد، قابلیت اجرا بر روی هر نوع سیستم‌عامل، یادگیری آسان، وجود منابع یادگیری بسیار زیاد، رایگان بودن نرم‌افزارهای PHP و… اشاره کرد.

البته توجه به این نکته ضروری است که زبان PHP به صورت ماژولار نیست؛ بنابراین اگر قصد طراحی یک اپلیکیشن پیچیده را دارید، بهتر است این زبان برنامه‌نویسی را انتخاب نکنید.

 

زبان‌ برنامه‌نویسی جاوا

قابلیت حمل زبان برنامه‌نویسی جاوا باعث شده است تا این زبان جزو یکی از بهترین زبان‌ های برنامه نویسی برای طراحی سایت باشد. برنامه‌های نوشته شده به این زبان این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا بتوانید برنامه نوشته شده را در کامپیوترهای مختلف با سخت‌افزارهای متفاوت اجرا کنید. همچنین این زبان به صورت شی گرا است و ساختاری شبیه C++ دارد.

برای نوشتن انواع برنامه‌های پیچیده از جمله برنامه‌های تحت وب، دسکتاپ، ربات، سیستم‌های تعبیه و … استفاده از جاوا یک گزینه‌ی پیشنهادی مناسب است. از نظر بازار کار، زبان برنامه‌نویسی جاوا از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است و بیشتر سازمان‌ها برای برنامه‌های دسکتاپی و تحت وب از آن استفاده می‌کنند.

 

فریم ورک ASP.NET

اگر شما هم جزو کسانی هستید که فکر می‌کنید ASP.NET یک زبان برنامه‌نویسی است، باید بگوییم که سخت در اشتباهید. به این دلیل که ASP.NET تنها یک فریم ورک است که در قالب آن می‌توانید برخی زبان‌ها مانند سی شارپ را توسعه دهید.

یکی از ویژگی‌های خوب این فریم ورک، نوشتن برنامه‌های بزرگ با اطلاعات ورودی بسیار بزرگ و پیچیده است. اما توجه به این نکته ضروری است که تعداد خطوط کد در این فریم ورک در مقایسه با سایر زبان‌های مشابه کمی بیشتر است؛ بنابراین زمان بسیار زیادی برای نوشتن این برنامه باید صرف کنید.

 

فریم ورک ای اس پی دات نت

 زبان برنامه نویسی Ruby از زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت

از جمله زبان‌ های برنامه نویسی برای طراحی سایت زبان متن باز و شی‌گرای روبی است که کاربرد اصلی آن برای توسعه و طراحی وب است. توییتر جزو سایت‌هایی است که برای توسعه وب سایت خود از این زبان استفاده کرده است.

اگر تاکنون از هیچ زبان برنامه ‌نویسی برای طراحی وب سایت استفاده نکرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم که این زبان را در لیست پیشنهادی خود قرار ندهید. به این دلیل که یادگیری این زبان کمی دشوار است. همچنین منابع یادگیری برای این زبان بسیار اندک است.

 

سخن نهایی

به صورت کلی انتخاب بهترین زبان برنامه ‌نویسی طراحی سایت امکان‌پذیر نیست. اما شما می‌توانید با توجه به علاقه‌مندی، هدف و نوع کار خود یکی از زبان‌های گفته شده در بالا را انتخاب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *